Zwolle

Proef Zwolle! Want Zwolle smaakt naar meer! Eet-, drink- en borrel-wandelarrangementen

Zwolle kent talrijke kleine eetwinkeltjes. Hoe leuk is het dan om onder leiding van een deskundige stadsgids een aantal van deze winkeltjes te bezoeken voor een heerlijke smaakervaring. De winkeliers spreken met liefde over hun winkel en producten en laten u proeven van bijvoorbeeld  Zwolse mosterdsoep, Zwolse broodjes of een zelfgemaakte bonbon. Tussen de proeverijen door leert u ook nog Zwolle een klein beetje beter kennen door de verhalen van de stadsgids.

Uit eten gaan is fijn, maar de zit is soms lang, en wie vraagt zich soms niet vertwijfeld af of dat overheerlijke nagerecht er nog wel bij kan. Kies eens voor een “Walking dinner”. Drie gangen op drie verschillende locaties, verbonden door een stadswandeling met een ervaren gids. Maak kennis met verschillende horecagelegenheden en geniet van de afwisseling tussen eten en wandelen!

Eerst een stadswandeling en dan eindigen met een wijnproeverij bij een lokale wijnhandel? Een heerlijk ontspannen manier om met familie,  vrienden of collega’s  de middag door te brengen. Een sommelier ontkurkt met u een aantal flessen wijn en natuurlijk staan er ook heerlijke lokale hapjes voor u klaar.

Wilt u een stadswandeling combineren met een lunch  of een kop koffie met gebak? Vraag naar de mogelijkheden!

Prijsindicatie
Geldt voor groepen van  9 of meer personen. Prijzen voor kleinere groepen op aanvraag.
Prijzen zijn inclusief stadsgids.

Smaakwandeling langs Zwolse winkeltjes
vanaf €16,- p.p.

Walking Dinner
vanaf €45,- p.p.

Wijnwandeling
vanaf €12,- p.p.

Maatwerk is een sleutelwoord bij deze wandelingen. Heeft u zelf plannen voor een ‘eet-en drinkwandeling’? Neem contact met ons op,  wij denken graag  met u mee!

Foto`s

Proef Zwolle! Want Zwolle smaakt naar meer!

Direct reserveren
Bekijk foto`s