Zwolle

Melkmarkt Museumtour

Bezoek zowel het Drostenhuis als het Vrouwenhuis. Twee van de mooiste woonhuizen van Zwolle!

In dit arrangement bezoekt u allereerst het Drostenhuis. In de weelderig gedecoreerde stijlkamers en de mooiste museumkeuken van Nederland, laat onze museumgids u kennis maken met het Zwolse regentenleven van de 18e eeuw. Na een korte koffiepauze in de monumentale binnentuin van het museumcafé, vervolgt u uw weg richting Het Vrouwenhuis. Ook hier krijgt u een rondleiding. U komt van alles te weten over de geschiedenis van dit bijzondere hofje voor bejaarde dames en het leven van stichteres Aleida Greve. Naar verluidt was zij ooit de rijkste vrouw van Zwolle.

Voor dit arrangement geldt een minimum van 6 en een maximum van 20 personen. Grotere groepen zijn in sommige gevallen mogelijk na overleg
Dit arrangement wordt aangeboden op dinsdag t/m zaterdag (tijdens openingstijden 11.00 - 17.00 uur).

Duur arrangement
120 minuten

Prijs
U betaalt voor dit arrangement € 14,50 per persoon. Dit is inclusief de entree voor beide musea en een kopje koffie/thee. Museumkaarthouders betalen voor dit arrangement € 9,50.

Wilt u dit arrangement boeken of heeft u een vraag?
Stuur een mail aan info@stedelijkmuseumzwolle.nl. Vermeldt daarin het aantal personen, de gewenste datum en het arrangement van uw keuze met eventueel uw aanvullende wensen. Nadat wij uw mail hebben ontvangen, neemt een van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij raden aan uw arrangement tijdig te reserveren.

Ook kunt u dit arrangement boeken via Het Zwolse Balletjeshuis.

Foto`s

Melkmarkt Museumtour

Direct reserveren
Bekijk foto`s