Zwolle

Wijnwandeling Zwolle

Combineer een stadswandeling met wijnproeverij!

Programma
In anderhalf uur neemt een ervaren stadsgids u mee op pad en laat u de mooiste en bijzondere plekjes van de binnenstad zien. Zwolle is een dynamische Hanzestad met binnen de stadsgrachten vele unieke monumenten, musea, historische gevels, kunstwerken en karakteristieke panden. Ook culinair gezien is het goed toeven in Zwolle, al met al redenen genoeg om voor deze wijnwandeling te kiezen!

Eerst wandelen door de Zwolse historische binnenstad en vervolgens genieten van een kleine wijnproeverij in combinatie met een kaasplankje of paté, dat is in het kort wat dit wijnwandel arrangement inhoudt. Een vinoloog vertelt u alles over de kunst van het wijn proeven, hoe wijnen worden geproduceerd en wanneer een wijn het beste tot zijn recht komt. Kortom: een verrukkelijke combinatie van cultuur snuiven en wijn proeven!

Parkeren
Komt u met de auto? Kijk dan  hier  voor alle informatie over parkeermogelijkheden en tarieven . 

Over Overijsseltrips
Overijsseltrips is de website in Overijssel met een totaalaanbod aan activiteiten die uitermate geschikt zijn voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, familiefeesten, personeelsuitjes, teamuitjes, familiedagen, kinderfeestjes en bedrijfsfeesten. Van bootverhuur en verzorgde rondvaarten tot culinaire uitjes en wijnproeverijen. Overijsseltrips, uw partner voor een geslaagde groepsactiviteit.

 

Foto`s

Wijnwandeling Zwolle

Direct reserveren
Bekijk foto`s