Vechtdal
Zwolle

Drakenboot varen

Spektakel op het water! De stuurman houdt de boot op koers en de trommelaar geeft het ritme aan, terwijl de 16-koppige bemanning peddelt om het hardst te gaan. Door goed in teamverband te werken ontstaan kracht en snelheid. Fantastische teambuilding!

Drakenboot
Het drakenboot varen komt voort uit een eeuwenoude Chinese traditie. Een drakenboot is een 12 meter lange open kano met op de boeg een drakenkop. De 16 peddelaars zitten links en rechts naast elkaar, de stuurman bepaalt de koers en de trommelaar geeft het ritme aan. Hiawatha Actief beschikt over 3 drakenboten.

Programma A Drakenboot race Dalfsen
De Overijsselse Vecht vormt een prachtig  decor voor deze wedstrijd met drakenboten. Tijdens een clinic van onze stuurman leren de bemanning en trommelaar samen het ritme te pakken om hoge snelheid te behalen. Als iedereen er klaar voor is barst het spektakel los. Welk team gaat over een afstand van 200 meter als eerst over de finish?
Duur: 1,5 uur
Prijs: € 349 per boot
Minimum deelname: 11 personen

Programma B Drakenboot race Zwolle
Krachtige teambuilding op de Zwolse wateren. Onze stuurman geeft een clinic tijdens een rondje stadgracht. Geniet van de mooie binnenstad van Zwolle, terwijl je het ritme te pakken krijgt. Daarna volgt een spetterende drakenbootrace over 200 meter op het Zwarte Water.
Duur: 2 uur
Prijs: € 349 per boot, met een minimum van twee boten
Minimum deelname: 11 personen

Programma C Op locatie
Het is ook mogelijk de drakenboten te huren voor een race op een andere locatie in Nederland.
Prijs: op aanvraag

Over Overijsseltrips
Overijsseltrips is de website in Overijssel met een totaalaanbod aan activiteiten die uitermate geschikt zijn voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, familiefeesten, personeelsuitjes, teamuitjes, familiedagen, kinderfeestjes en bedrijfsfeesten. Van bootverhuur en verzorgde rondvaarten tot culinaire uitjes en wijnproeverijen. Overijsseltrips, uw partner voor een geslaagde groepsactiviteit.

Foto`s

Drakenboot varen

Direct reserveren
Bekijk foto`s