Vechtdal

The Battle

Teams strijden tegen elkaar op verschillende proeven. Samenwerken is het codewoord. Beschikt jouw team over stalen zenuwen om de puzzel goed op te lossen? Zijn er genoeg knappe koppen voor het maken van een goed waterleidingsysteem? Koele kikkers voor de evenwichtsproef? En hoe zit het met de conditie voor de uithoudingsproef? Welk team weet alle proeven goed te doorstaan? Alleen dan win je The Battle!

De Proeven

Wandelende A
Van houten palen en touw een constructie bouwen in de vorm van een 'A'. Op de dwarsbalk van de A gaat één persoon staan en de andere teamleden laten de A 'wandelen' door deze voort te bewegen door middel van touwen.

Evenwichtsproef
Het team verplaatst zich door middel van kratten en balken. Komt het aan de overkant zonder één voet aan de grond?

Waterleidingssysteem bouwen
Water overbrengen via een zelfgemaakt waterleidingssysteem van pvc buizen.

The Race
Kickbike-estafette, tangram (puzzel) oplossen en touwtje doorbranden boven een zelfgemaakt vuurtje.

Kennisquiz
Petje op - petje af, je kent het vast van het TV-programma Holland Sport.

Kano-estafette
Spektakel op het water!

of

De Piramide
Ieder team bouwt met bamboestokken en elastiek piramides. Door deze aan elkaar te koppelen ontstaat in korte tijd een reuzenpiramide.

Duur: ongeveer 3,5 uur

Pijrs:   € 25,- per persoon

Over Overijsseltrips
Overijsseltrips is de website in Overijssel met een totaalaanbod aan activiteiten die uitermate geschikt zijn voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, familiefeesten, personeelsuitjes, teamuitjes, familiedagen, kinderfeestjes en bedrijfsfeesten. Van bootverhuur en verzorgde rondvaarten tot culinaire uitjes en wijnproeverijen. Overijsseltrips, uw partner voor een geslaagde groepsactiviteit.

Foto`s

The Battle

Direct reserveren
Bekijk foto`s