Zwolle

Donut vaartocht met stadsgids door Zwolle

Altijd al meer willen weten over de functies van de grachten en de gebouwen daaromheen? Samen met een enthousiaste stadsgids vaart u  in een makkelijk bestuurbare donutboot over de stadsgrachten, langs de belangrijke plekken en gebouwen en leert u meer over de historie en het ontstaan van de stad.

Hoe kunt u Zwolle nou beter leren kennen dan varend over de belangrijke grachten die de stad omringen? Tijdens deze anderhalf uur durende vaartocht in een donutboot, leert u meer over de historie van Zwolle. Terwijl u de boot bestuurt neemt de stadsgids u mee langs de bezienswaardigheden  en vertelt over het ontstaan van de dynamische Hanzestad. Tevens krijgt u uitleg over de functies van het water, de stadsmuren en alle andere belangrijke onderdelen van de stad die u zal tegenkomen.  Zo vaart u langs de prachtige gebouwen die de skyline van Zwolle vormen zoals de Peperbus, de Sassenpoort, het Pelserbrugje de stadsmuren, maar ook de mooie monumentale koopmanshuizen langs de kade. Ook komt u langs het bekende driesterrenrestaurant de Librije en moderne panden zoals Museum de Fundatie en Theater de Spiegel.

De Donut
De Donut is een makkelijk bestuurbare boot waarop maximaal 9 mensen (exclusief de stadsgids) gezellig en comfortabel kunnen zitten. Door de ronde vorm heeft iedereen een goed zicht op alle bezienswaardigheden. De Donut beschikt over een fluisterstille elektromotor.

Over Overijsseltrips
Overijsseltrips is de website in Overijssel met een totaalaanbod aan activiteiten die uitermate geschikt zijn voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, familiefeesten, personeelsuitjes, teamuitjes, familiedagen, kinderfeestjes en bedrijfsfeesten. Van bootverhuur en verzorgde rondvaarten tot culinaire uitjes en wijnproeverijen. Overijsseltrips, uw partner voor een geslaagde groepsactiviteit.

Foto`s

Donut vaartocht met stadsgids door Zwolle

Direct reserveren
Bekijk foto`s